TEHNO MAG

tehnomag-profilepic

Adresa: Zona za poduzetništvo 2, 76270, Orašje
Tel: +387 31 710 571
Email: info@tehnomag.com
Email: posao@tehnomag.com
Email: marketing@tehnomag.com
Web: www.tehnomag.com

Poduzeće Tehno-mag d.o.o. je osnovano 1998 godine, od tada stalnim I velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu.

Dok je u početku promet realiziran isključivo kroz veleprodaju, danas je Tehno-mag d.o.o. prisutan i kao lanac maloprodajnih shopova gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Od 1.1.2004. godine u Orašju je na vrlo frekventnoj i pristupačnoj lokaciji otvorena nova, središnja poslovna zgrada veličine 1300 m2. Tijekom 2006 godine Tehno-mag je uvećao svoj skladišni prostor za dodatnih 2000 m2 kupovinom dodatnih skladišta. Nevjerovatno dinamičan rast poduzeća u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Philips, Indesit, Ariston te vlastita privatna trgovačka marka Elit koja danas drži gotovo 50 % tržišta u Bosni I Hercegovini u OEM segmentu.

Referentna lista kupaca je vrlo velika te u nju spadaju svi veći trgovački lanci i preko 250 specijaliziranih maloprodajnih trgovina diljem zemlje. Osim u BiH tvrtka Tehno-mag d.o.o. djeluje i u Rep. Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdjevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trg, markom.

U proteklom periodu ostvaren je skok na jednu od vodećih pozicija u branši tako da je tijekom 2010 godine otvorena 7. maloprodaja u Mostaru te je uspješno dovršena kupovina dodatnog skladišta veličine 5000 m2 čime su potrebe za skladišnim prostorom firme zadovoljene za odredjeno vrijeme. Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih“, Tehno Mag je danas poželjan poslovni partner u cijeloj zemlji i regiji.

Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih“

Zlatko Marošević – Company CEO

TRENUTNO NEMA NOVOSTI