Sama Dizajn

samadizajn-profilepic

Pilanska bb, Banja Luka 78000,
Republika Srpska,
Bosna i Hercegovina

Telefon 1: +387 66 222 889
Telefon 2: +387 65 891 511
Email: info@samadizajn.com
Web: samadizajn.com

Kreativni tim profesionalnih web i grafičkih dizajnera, web programera i 3D dizajnera. Oživite, uljepšajte, unapredite svoju prezentaciju na internetu. SamaDizajn je kreativni tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru infomacionih tehnologija kao što su grafički i web dizajn, 3D dizajn, programiranje, registracija domena, hosting usluge, za koje garantujemo vrhunsku profesionalnost i kvalitet.

Odlikuje nas znanje, kreativnost, inovativnost, profesionalan odnos i uvjerenje da je uspjeh naših klijenata i naš uspjeh. Naš cilj je da, radom u koordinaciji zajedno sa našim klijentima i saradnicima, stvorimo komunikacionu strategiju i pomoću nje dobijemo najbolji mogući rezultat koji optimalno odgovara poslovnim ciljevima i marketinškim planovima naših klijenata.

Vjerujemo da je za dugoročnu i uspješnu komunikacionu aktivnost neophodana strateška partnerska veza i konstruktivna saradnja između klijenta i nas.

Naš rad se zasniva na planiranju projekta, aktivan i precizan razvoj projekta uz stalnu vezu sa klijentom kako bismo dobili željeni rezultat projekta i na kraju lansiranje i ozvaničenje projekta. I nakon završenog projekta SamaDizajn je otvorena za nastavak saradnje, pružanjem tehničke podrške i svih svojih usluga.

Svaku vrstu usluge koju pružamo smatramo efikasnim sredstvom koji se može primjeniti u mnogim kategorijama prije svega u marketingu, koje se integriše u marketinšku strategiju klijenta, bilo da je reč o jednostavnom statičnom sajtu ili o web portalu, web šopu, odnosno 3D modelu, animaciji ili prezentaciji.

TRENUTNO NEMA NOVOSTI