Poštovani poslovni partneri,

želimo vam predstaviti web portal TELEFONOTEKA.BA, koji je specijalizovan za promociju najaktuelniji poslovnih vijesti i BH firmi iz raznih poslovnih oblasti.

Portal TELEFONOTEKA.BA sa mjesečnim pregledom od 15 000 posjetilaca je veoma koristan vodič i informator za poslovne aktuelnosti koje svakodnevno ažuriramo. TELEFONOTEKA.BA svojim čitaocima plasira najvažnije novosti koje dobijamo od firmi koje se promovišu na portalu, kako bi uvijek mogli pratiti raznovrstan sadržaj i korisne teme iz brojnih oblasti, uključujući: građevinarstvo, auto industriju, medicinu, turizam, ugostiteljstvo, osiguravajuće kuće, itd.

Sve vijesti na portalu su dostupne na više jezika: bosanski, engleski i njemački. Aktuelnosti na  portalu TELEFONOTEKA.BA će tokom godinu dana pregledati više od 200 000 posjetilaca, što predstavlja garanciju da će promocija vaše firme, proizvoda ili usluge naći put do birane ciljne grupe.

Sve poslovne vijesti, kao i promotivni sadržaji klijenata koji se oglašavaju na portalu TELEFONOTEKA.BA biće prikazani i na našem Facebook profilu.

S poštovanjem,
TELEFONOTEKA.BA

Informator za uspješnije poslovanje!